Afspraak maken

Afspraak maken

Een afspraak maken werkt als volgt: Omdat ik op onregelmatige tijden werk, mag jij jouw voorkeur voor dag en tijd direct in je eerste mail aangeven. Ik probeer dan af te stemmen op jouw en wanneer dat voor mij haalbaar is. Dan stuur ik je een aantal data om te kiezen. Dit lukt uiteindelijk altijd op vrij korte termijn!

Wil je een afspraak maken? klik hier voor mailcontact 

Afspreken buiten kantooruren

Afspraken in de vroege avond en weekend is mogelijk in overleg.

Afspraak verplaatsen afzeggen? Graag een dag van te voren.

Telefonisch afspreken

Bellen om af te spreken ook, maar het kan zijn dat ik in gesprek ben met een cliënt. Natuurlijk kun je dan je je naam en je nummer inspreken. Dan bel ik je terug. Mijn nummer:  06 37452536

Ook als je vragen hebt mag je altijd contact opnemen: info@praktijk-cmvoogd.nl