Wandelcoaching

Wandelcoaching

geestmerambachtWandelcoaching is een fijne ontspannen manier om een sessie te doen. Ik ben altijd weer aangenaam verrast met de thema’s die zich vanzelf aandienen door te wandelen in een voor jouw, fijne omgeving. En we doen direct aan lichaamsbeweging, dus een klassieke win – win situatie!

Hoe werkt wandelcoaching?

De kunst is eerst in stilte contact te maken met je eigen innerlijke wereld. Dan op het moment dat je iets opmerkt om je heen, waar jij je tot aangetrokken of juist afgestoten voelt kunnen we er even bij stil staat om te onderzoeken wat maakt dat jij dit opmerkte en ik niet?

Wat dan?

Het kan van alles zijn, van een dier tot een boomstam. Het grappige is dat wat je ziet een symbolische betekenis kan hebben voor jouw binnenwereld die de route aangeeft naar iets wat voor jouw een belangrijk thema is. Zoals deze boom, die voor mij ooit aangaf in een lastige periode hoe de natuur gewoon doorgroeit onder alle omstandigheden en de schoonheid van imperfectie kan weerspiegelen. Maar het kan ook zijn dat jij je hiermee helemaal niet op je gemak voelt en het gewoon fijn vindt al wandelend je verhaal te delen. Zodat je al in beweging bent en zo naar je eigen antwoord wordt geleid op je vragen omdat je jezelf hoor vertellen en ik mogelijk een vraag stel die jouw dichterbij jouw oplossing brengt

Meer weten? Mail je vraag door hier te klikken