Over mij

Ik ben Coja Maria Voogd, geboren in 1971 te Alkmaar. In 2005 kwam ik voor het eerst in aanraking met psychosociale hulp bij Top Coaching. Hierdoor ontwikkelde ik mijn zelfcompassie, zelfvertrouwen, zelfrespect en innerlijke kracht. Ook mijn supervisor, Ans Verheijden, Gonnie Bas, Susan Veenstra en Ien Brethouwer hebben een grote rol gespeeld in mijn ontwikkeling tot therapeut.

Door psychosociale hulp weet ik wie ik ben en wat ik kan. En vooral dat ik oké ben. Ook als ik, faal, een vergissing maak of iets anders doe dan mensen van mij willen of verwachten.  Daar heb ik enorm mee geworsteld! Ik  wilde graag iedereen ter wille zijn en ben mezelf daarin meer dan eens verloren. De realiteit is, dat pijnlijke of verdrietige ervaringen, zoals gevoel van afwijzing, deel uitmaken van het leven. Ik heb geleerd op een andere manier met dit soort situaties om te gaan. De ervaringen en relaties die mij hebben gevormd, maakte plaats voor gezonde en betere keuzes. Daardoor heb ik nu wel het leven waar ik blij mee ben!

In 2012 ben ik afgestudeerd en sindsdien heb ik mijn eigen praktijk waar ik mensen  van acht tot tachtig ontvang en vooruit help.

Werkervaring heb ik verworven bij zorginstellingen, scholen en vrijwilligerswerk en natuurlijk mijn persoonlijke levenservaring.

Kracht:
Mijn kracht ligt in mijn luchtige, openhartige benadering. Ik denk in mogelijkheden en we oefenen in rust en veiligheid.

Visie:
Ik zie iedere persoonlijke beleving als uniek. Ruimte voor jouw eigen proces en respect voor je keuzes vind ik ontzettend belangrijk.

Doel:
Mijn doel is het leveren van een bijdrage aan jouw welzijn. En de maatschappij waarin wij leven. Dat geeft mij voldoening.

Heb je vragen? Stuur me een bericht: contact