Serie sessies Ademwerk

Serie Sessie Ademwerk

Een serie sessies ademwerk, waarom? Ten eerste omdat ademwerk, als je er niet bekent mee bent, vaak tijd nodig heeft om het proces goed op gang te laten komen. In een serie sessies kun je overgave opbouwen, want het kan best spannend aanvoelen. Je hebt er jaren over gedaan om te onderdrukken, dat is meestal niet zomaar doorbroken.

Ademwerk - Coja Voogd

Ten tweede

Ten tweede omdat er meerdere wegen naar de ademsessie kunnen leiden. We kunnen werken met verschillende technieken, zoals focussen, kinesiologie of klank om in de trance van je thema op gang te brengen. Wat werkt is heel persoonlijk. In een serie ademwerk sessies kunnen we ontdekken wat het beste voor jouw werkt.

Tot slot

Tot slot is ademwerk is een serie voordeliger dan losse afspraken. Ademwerk is geen wondermiddel wat al je verwondingen in een keer heelt. Zelf was ik zwaar teleurgesteld toen ik hoorde dat mijn docenten er al 20 jaar mee bezig zijn en regelmatig een onderhoud sessie doen. Ik dacht: “houdt het dan nooit op!? En de realiteit is dat er zomaar weer iets kan gebeuren waardoor we worden getriggerd. We hebben er tenslotte jaren over gedaan om het op te bouwen, dat is niet zomaar op magische wijze verdwenen. Ik kan wel uit ervaring vertellen dat mijn zenuwstelsel voor een groot deel rustiger is geworden en stress beter te hanteren is.

Nieuwgierig geworden en wil je wat meer weten? Neem contact op of lees verder:

Hoe werkt ademwerk?

Ademwerk-Coja-Voogd- Oudesluis-Hoorn-Alkmaar-Schagen