Conflicten oplossen

Conflicten oplossen

Conflicten oplossen leren? Hoe lastig is het al de ander jouw niet wil begrijpen? Misverstanden ontaarden in ruzie en we raken al verder van huis. Frustraties hopen zich op en verwijten vliegen over en weer. Hoe kom je uit het doolhof met behoud van jezelf? Of het nu op je werk is of privé. Voor jezelf of bijvoorbeeld als manager tussen anderen. Er is een methode die jouw inzicht en overzicht kan verschaffen waardoor ieder verder kan.

Moeilijke mensen

We kennen ze allemaal: de opgewonden standjes, bullebakken en heethoofden. De koele kikkers en stille muisjes. Hysterica en narcisten. De omgang brengt stress en spanning en conflicten teweeg, met burn-out en ziekte tot gevolg. Een flinke kostenpost en niet alleen voor je levensgeluk!  Het kan in de duizenden euro’s lopen: verlies van opdrachten, werk, ontslag, scheiding, ziekte, proceskosten, therapieën en cursussen.

In deze video training leer je de basis van conflicten oplossen. Je leert het 1-2-3 Opgelost stappenplan en hoe je het kunt toepassen. Je zult nooit meer op dezelfde manier naar de wereld kijken en situaties op een andere manier benaderen.

De basis van conflicten oplossen leren?

Voor meer informatie over deze training ga naar: 

Online_Cursus_De_Basis_van_Conflicten_Oplossen