101. Sport BH

Sport BH

Op naar de stad voor een sport BH. Niet om mee te sporten, maar voor ondersteuning na de operatie. Een maand lang, dag en nacht een sport BH dragen. sport BHDoe mij er maar minstens twee dan. Online bestellen kan ook, maar dan heb ik vast gedoe met terug sturen. Ik speur in de winkel naar een rijpere dame. Z’n jong grietje zal het misschien ook weten en kunnen, maar dit voelt effe prettiger. Mijn oog valt op een dame met kort geverfd zilvergrijs haar. Bingo! Ze vraagt naar mijn maat. “Geen idee?!” antwoord ik, ik ben zo aangekomen dat mijn bh’s niet meer passen. Zij doet een schatting en gaat boven kijken voor andere kleuren.

 

Met de sport BH in het pashokje

In het pashokje beland na een wachtrij van heb ik jouw daar. Bloedheet! Sta ik daar met ontbloot bovenlijf voor de spiegel. Alles lijkt nog groter. Zou het een lachspiegel zijn? Wat een lijf. De sport BH heeft een voorsluiting met een rits. Dat is makkelijker bij het aantrekken na de operatie. Nu ben ik ook stram en stijf. Mijn hele lijf doet zeer. met name mijn benen en schouders. Ik krijg de boel niet binnenboord. En als ik alle hens aan dek heb, rolt alles eruit voordat ik de rits kan dichtprutsen. Mijn nek voelt klam aan, ik zucht. Dit is niet de goede maat. Effe die andere proberen. Ah, kijk, daar zit ook een haakje onder de rits. Dat gaat beter. Lukt het met de sport BH? Vraagt de mevrouw vriendelijk aan de andere kant van het deurtje. Ik overhandig haar de te kleine BH. Toch een F dus. Op zich vind ik dat niet erg, als die buik eronder maar wat minder was. Het voelt zo kolossaal.

Afrekenen van de sport BH

Naar de kassa om af te rekenen. Wat is het veranderd in de loop van de jaren! Er lopen vrouwen met oortjes in die druk opruimen en mensen helpen. In de hoek hangt kinky kleding, leer met zweepjes en zwarte struisvogelveren? Daar ging je vroeger voor naar een seks shop. Hoor mij! Vroeger. Ik wordt oud! Gelukkig maar, het is de enige manier om niet jong dood te gaan. https://www.strandpaviljoenzeeenzo.nl/Bij de kassa ben ik aangenaam verrast. De prijs valt mij mee. Normaal zijn we meer kwijt voor een bh. Gelukkig, want als dit achter de rug is en wel weer wat gewicht verlies, zal ik ze waarschijnlijk nooit meer passen en dragen. Voor nu is de buit binnen. Kan maar klaar zijn. We stappen met de sport BH’s in een tasje naar buiten. Zullen we onderweg naar huis wat eten aan het strand? Goed idee schat, het kan weer! 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *