27. Vingers gekruist

Vingers gekruist.

Met de vingers gekruist lijkt het effect van de tweede chemo mee te vallen. Beetje misselijk voor het slapen gaan en regelmatig wakker. En het doet nu eenmaal wat. Nou dacht ik de vorige keer ook dat wel te doen was, tot na de injectie. Die heb ik vanmiddag weer gehad, dus nog even wachten met juichen. Vanmorgen was het weer stralend weer dus ik heb de kleine ronde gelopen van 20 minuten. Langzamer en wat boeit het, de lucht was stralen d blauw en de zon scheen. Dat was weer mooi meegenomen.

En toen?

En toen, wat ga ik doen met de rest van mijn dag? Ik zou een heleboel nuttige dingen kunnen aanpakken die zijn blijven liggen. De kans is groot dat ik fouten maak dus dat schiet niet op. Gelukkig heb ik nog kleurboeken liggen waar ik eerder niet vaak aan toekwam. Lekker meditatief om te doen en de tijd vliegt. Dat is ook nuttig. Ik kies een mooi waardig dier, het hert. Dieren zie ik als een symbool van helende kracht. Indianen en ook de druïden werken met krachtdieren. Ieder dier heeft unieke eigenschappen die zij als medicijn of boodschap beschouwen. Het hert staat onder andere voor: zachtheid, uithoudingsvermogen, subtiliteit, gratie, trots en reiniging. Dat medicijn kan ik prima gebruiken! Het hert is een toepasselijk krachtdier!